Udendørs aktiviteter: Sjov og leg for børn og voksne

​Få masser af sjove oplevelser og gode ferieminder

Mangler du nogle sjove, udendørs aktiviteter og leg for børn og voksne til den næste familieaktivitet? Kom på bondegårdsbesøg på Bedstemor Ann’s Bondegård. Vi har masser af sjove aktiviteter, og din familie vil med garanti få nogle gode oplevelser på vores bondegård.

Gården har beliggenhed i Gilleleje, og vores besøgende kommer fra både Dronningmølle, Græsted og mange andre steder i landet. Når I besøger vores gård, vil I møde alle vores søde dyr: Vi har grise, køer, får, kaniner og meget mere.

I kan også komme ud og ride på en af vores flinke heste. Børnene kan opleve ponyridning. Efter en dag med samvær og aktiviteter på Bedstemor Ann’s Bondegård, vil de yngste helt sikkert sove på bagsædet, når I kører hjem.

Gode udendørs aktiviteter i efterårsferien og resten af året

Du kan komme på besøg hos os og fopleve en spændende familieaktivitet i vinterferien, påsken og resten af året. Vi har åbent i alle skolens ferieuger. I kan også komme forbi til nogle sjove søndagsaktiviteter. Vi laver udendørs lege, og I kan også lære mere om gårdens dyr. Uanset om I kommer for sjove aktiviteter i påsken eller et andet tidspunkt på året, vil I med garanti få en god og mindeværdig dag.

Mangler du idéer til sjov og leg for børn og voksne eller den næste familieaktivitet? Så kontakt os i dag. I kan både ringe til os, men I kan også skrive en e-mail. Vi vil med fornøjelse fortælle mere om, hvad vi tilbyder inden for udendørs aktiviteter og leg for børn og voksne.

Følg med på Facebook

private og institutioner

En dejlig oplevelse - hver gang!

Vi har mange besøgende hvert år. 

Langt de fleste bliver regulære besøgende.

"Alle bør besøge Bedstemor Ann's bondegård"

Alle bør besøge Bedstemor Ann's bondegård. Her er hygge og masser af dejlige oplevelser. At opleve dyrene på tæt hold, og få lov at fodre dem, er simpelthen alletiders. Mine børnebørn elskede stedet.

De var ude at ride på heste. Vi havde frokost med.

Der var saftevand, kaffe og kage, med i prisen. Her kan man få mange timer til at gå.

Pia Hansen

"Virkelig god oplevelse!"

Virkelig god oplevelse! Gik rundt med en stor spand med foder, og alle dyrene var så vilde med at vi kom med mad, og ville alle sammen nusses og havde opmærksomhed.

Helt klart anbefalelsesværdigt for alle som gerne vil fodre og kæle med bondegårdsdyr. Servicen fra de arbejdende var også rigtig god, og man følte sig virkelig velkommen.

Kan Kun anbefale dette sted!

Jannick Pedersen

"Virkelig fantastisk besøgsgård!"

Virkelig fantastisk besøgsgård! Vi blev mødt af det sødeste personale, som vi oplevede oprigtigt, gik op i at dyrene har det godt Det var en oplevelse at se dyrebørn og få lov til at fodre, og klappe alle gårdens pelsede beboere. Vi kommer helt sikkert igen!

Zelina Møller

"Så dejligt et sted"

Så dejligt et sted. Børnevenligt, hyggeligt og jordnært. Dyrene er søde og kærlige og vil rigtig gerne nusses. Personalet er altid søde, smilende og imødekommende.

Har været der et par gange med min 2-årige søn, og vi kommer helt sikkert igen snart!

Pernille Engel

Book et bondebesøg

I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores besøgsgård eller for at aftale et bondegårdsbesøg – enten som familieudflugt eller med institutionen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedstemor Ann's Bondegård ApS

Slip væk fra storbyens larm og ræs.
​Kom på besøg til den daglig dag med naturen helt tæt.

Kontaktinformation

Telefon: 2370 5034

E-mail: bedstemorann@mail.dk

Lille Fjellenstrupvej 25, 3250 GILLELEJE

Klik her for rutevejledning

​Klik på link for oplysning om
​Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter

For bedstemor Anns Bondegård
​- Se kontrolrapport


​For Ann Nielsen
​- Se kontrolrapport

Betaling

Vi tager kun imod MobilePay eller danske kontanter.

BEDSTEMOR ANN'S BONDEGŐRD ApS – CVR: 26283442