Besøg bondegård med institution

Tag på sommertur hos os

Når I ankommer, samles vi inde på gårdspladsen. Bedstemor Ann fortæller, hvad vi skal opleve / lave i løbet af bondegårdsbesøget.

Vi får også at vide, hvor spisestuen, de 3 toiletter og 2 puslepladser er.​

Vi besøger alle dyrene

Herefter går vi ud til hestene, som vi fodrer med brød. De fleste af børnene får taget mod til sig og giver hestene brød på flad hånd. Tør man ikke, kan man jo kaste ind.

Så går turen ned til hønsene, som skal have bittesmå brødkrummer. Børnene opdager hurtigt, at vi har et par ”hønse-katte”. Hønsene og kattene er venner hos Bedstemor Ann. Nogle gange får hønsene også en HEL kasse med ”formiddags-kager” .

Gederne får ofte grene fra skoven, som Bedstemor Ann deler ud. De vil også gerne have lidt brød. Geder har kun tænder i undermunden og bider derfor ikke. Vi brækker brødet i stykker og giver dem det i munden. Det er rigtig hyggeligt.

Gæssene skræpper højt, når vi nærmer os. De vil også have brød. Gæssene kan nappe, så dem smider vi bare brødstykkerne ind til.

For enden af den lukkede gang mellem dyrene, bor fårene og lammene.

De får også gerne grene fra skoven og brød. Ligesom gederne og ALLE andre drøvtyggere har de også kun tænder i undermunden. Så de får også små brødstykker af hånden.​

Så går turen om på den anden side af bondegården, hvor vi klapper i hænderne, så køerne og deres kalve kommer løbende / galopperende. Vi ser på deres KÆMPE tunger, som både er slimede og ru. Køerne er KÆMPE store.

Så er det blevet tid til at give kaninerne mælkebøtter. Vi tager et blad ad gangen og ser på, at de hurtigt gnasker dem i sig helt uden at røre. Vi hjælper med at tage kaninerne op, så børnene kan få lov at ae.

Til sidst går vi ind til grisene og giver dem noget grønt. De fleste holder sig for næsen og siger: AD… De lugter.

Bedstemor Ann & Co synes nu ikke det er så slemt, der bliver muget hver dag.

Så er det blevet tid til at gå gennem toiletterne for at vaske hænder, inden vi spiser vores madpakker. Bedstemor Ann har lavet kaffe, the og saftevand.​

Hygge på legepladsen

Efter maden går vi på legepladsen ved siden af ridefolden.

Vi sadler 2 ponyer op til ponyridning for børnene.

Når man har redet, får man et ridestempel. Vi trækker hestene, men vil gerne have hjælp til at løfte op og sørge for, at der ikke kommer ”løse børn” ind på ridebanen. Selvom hestene ALDRIG har sparket nogen børn, kan man aldrig være FOR forsigtig. Hvis børnene er utrygge, eller gerne vil have det, er hestene vant til, at der går en voksen med rundt ved siden af.

Hvis det regner, rider vi inde i ridehallen.

De voksne kan også få en ridetur

Hvis de voksne har lyst til at ride, kan vi sadle Mazetto op. Mazetto kan bære op til 90 kg. Mazetto er dog IKKE god i ridehallen.

Når alle har redet er det tid til en traktortur ned over marken. Måske ser vi en hare eller nogle fasaner. Få gange har vi været heldige at se rådyr.

Det kan godt ”bumpe” lidt, når vi kører på marken. Børn og voksne plejer at få grine-flip.

Så det er VIGTIGT, at ALLE sidder på numserne under hele turen.

Dagen afsluttes med hjemmebagt troldekage og saftevand. Når der er tisset af, skiftet bleer og pakket sammen går turen hjemad igen. Oftest sover børnene hele vejen hjem. De voksne får sig også en lille lur ovenpå dagens friske luft og oplevelser.

Se vores priser

Følg med på Facebook

private og institutioner

En dejlig oplevelse - hver gang!

Vi har mange besøgende hvert år. 

Langt de fleste bliver regulære besøgende.

"Alle bør besøge Bedstemor Ann's bondegård"

Alle bør besøge Bedstemor Ann's bondegård. Her er hygge og masser af dejlige oplevelser. At opleve dyrene på tæt hold, og få lov at fodre dem, er simpelthen alletiders. Mine børnebørn elskede stedet.

De var ude at ride på heste. Vi havde frokost med.

Der var saftevand, kaffe og kage, med i prisen. Her kan man få mange timer til at gå.

Pia Hansen

"Virkelig god oplevelse!"

Virkelig god oplevelse! Gik rundt med en stor spand med foder, og alle dyrene var så vilde med at vi kom med mad, og ville alle sammen nusses og havde opmærksomhed.

Helt klart anbefalelsesværdigt for alle som gerne vil fodre og kæle med bondegårdsdyr. Servicen fra de arbejdende var også rigtig god, og man følte sig virkelig velkommen.

Kan Kun anbefale dette sted!

Jannick Pedersen

"Virkelig fantastisk besøgsgård!"

Virkelig fantastisk besøgsgård! Vi blev mødt af det sødeste personale, som vi oplevede oprigtigt, gik op i at dyrene har det godt Det var en oplevelse at se dyrebørn og få lov til at fodre, og klappe alle gårdens pelsede beboere. Vi kommer helt sikkert igen!

Zelina Møller

"Så dejligt et sted"

Så dejligt et sted. Børnevenligt, hyggeligt og jordnært. Dyrene er søde og kærlige og vil rigtig gerne nusses. Personalet er altid søde, smilende og imødekommende.

Har været der et par gange med min 2-årige søn, og vi kommer helt sikkert igen snart!

Pernille Engel

Book et bondebesøg

I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores besøgsgård eller for at aftale et bondegårdsbesøg – enten som familieudflugt eller med institutionen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedstemor Ann's Bondegård ApS

Slip væk fra storbyens larm og ræs.
​Kom på besøg til den daglig dag med naturen helt tæt.

Kontaktinformation

Telefon: 2370 5034

E-mail: bedstemorann@mail.dk

Lille Fjellenstrupvej 25, 3250 GILLELEJE

Klik her for rutevejledning

​Klik på link for oplysning om
​Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter

For bedstemor Anns Bondegård
​- Se kontrolrapport


​For Ann Nielsen
​- Se kontrolrapport

Betaling

Vi tager kun imod MobilePay eller danske kontanter.

BEDSTEMOR ANN'S BONDEGŐRD ApS – CVR: 26283442