Risengrød

OPSKRIFT

Sådan gør du

Grøden nydes med sukker, kanel og smørklat.

Husk at sætte risengrød og juleøl til nissen D. 23. december.
Her hos os kvitterer gårdnissen “Walde” med f.eks. en pose nytårskrudt.

God fornøjelse.
Hilsen Bedstemor Ann.

Lille gryde 5 L​

4,5 L. Vand bringes i kog
750 G. Ris + 1 stor SPSK. salt tilsættes
Koger ca. 30 Min.
Risene holdes fri af bunden – omrøring
½ L. Piskefløde tilsættes til sidst
Herefter skal grøden kun lige netop koge for at blive gemt i en dyne ca. 2 – 4 timer.

Stor gryde 7 L.​

6,5 L. Vand bringes i kog
1050 G. Ris
1,5 SPSK. Salt
Risene holdes fri af bunden – omrøring
7 DL. Piskefølde
Herefter skal grøden kun lige netop koge for at blive gemt i en dyne ca. 2 – 4 timer.

Booking

AFTAL ET BONDEGÅRDSBESØG

I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores besøgsgård eller for at aftale et bondegårdsbesøg – enten som familieudflugt eller med institutionen. Hold også øje med vores Facebook-side, hvor vi jævnligt annoncerer med åbne besøgsdage og mange andre aktiviteter. Vi ser frem til at høre fra dig!