Risengrød

OPSKRIFT


Sådan gør du

Grøden nydes med sukker, kanel og smørklat.

Husk at sætte risengrød og juleøl til nissen D. 23. december.
Her hos os kvitterer gårdnissen “Walde” med f.eks. en pose nytårskrudt.

God fornøjelse.
Hilsen Bedstemor Ann.

Lille gryde 5 L​


4,5 L. Vand bringes i kog


750 G. Ris + 1 stor SPSK. salt tilsættes


Koger ca. 30 Min.


Risene holdes fri af bunden – omrøring


½ L. Piskefløde tilsættes til sidst


Herefter skal grøden kun lige netop koge for at blive gemt i en dyne ca. 2 – 4 timer.

Stor gryde 7 L.​


6,5 L. Vand bringes i kog


1050 G. Ris


1,5 SPSK. Salt


Risene holdes fri af bunden – omrøring


7 DL. Piskefløde


Herefter skal grøden kun lige netop koge for at blive gemt i en dyne ca. 2 – 4 timer.

Booking

AFTAL ET BONDEGÅRDSBESØG


I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores besøgsgård eller for at aftale et bondegårdsbesøg – enten som familieudflugt eller med institutionen. Vi ser frem til at høre fra dig!