Opskrifter
Troldekage
700 g. Smeltet margarine – afkøles |
800 g. Sukker |
8 Stk. Æg |
8 tsk. Mandelessens + Frugtfarve |
600 g. Mel |
2 tsk. Bagepulver |
Chokoladekage
600 g. Mel |
600 g. Sukker |
100 g. Kakao, el. 2 Dl. |
150 g. Olie |
½ L. Kærnemælk + ½ L. Ymer |
2 tsk. Natron |
2 tsk. Bagepulver |
Julekage
400 g. margarine smeltes – afkøles |
400 g. sukker |
6 stk. æg |
500 g. æbler u. skrog rives |
400 g. mel |
1 spsk. vanillesukker |
Risengrød
Lille gryde 5 L. 4,5 L. Vand bringes i kog |
750 G. Ris + 1 stor SPSK. salt tilsættes |
Koger ca. 30 Min |
Risene holdes fri af bunden – omrøring |
½ L. Piskefløde |
Booking
AFTAL ET BONDEGÅRDSBESØG
I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores besøgsgård eller for at aftale et bondegårdsbesøg – enten som familieudflugt eller med institutionen. Hold øje med drop in dagene her. Vi ser frem til at høre fra dig!