Opskrifter


TROLDEKAGE

700 g. Smeltet margarine
– afkøles


800 g. Sukker


8 Stk. Æg


8 tsk. Mandelessens +
Frugtfarve


600 g. Mel


2 tsk. Bagepulver

CHOKOLADEKAGE

600 g. Mel


600 g. Sukker


100 g. Kakao, el. 2 Dl.


150 g. Olie


½ L. Kærnemælk + ½ L. Ymer


2 tsk. Natron


2 tsk. Bagepulver​

JULEKAGE

400 g. margarine smeltes –
afkøles


400 g. sukker


6 stk. æg


500 g. æbler u. skrog rives


400 g. mel


1 spsk. vanillesukker

RISENGRØD

Lille gryde 5 L. 4,5 L. Vand
bringes i kog


750 G. Ris + 1 stor SPSK. salt tilsættes


Koger ca. 30 Min


Risene holdes fri af bunden – omrøring


½ L. Piskefløde

Booking

AFTAL ET BONDEGÅRDSBESØG


I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores besøgsgård eller for at aftale et bondegårdsbesøg – enten som familieudflugt eller med institutionen. Vi ser frem til at høre fra dig!