Nyheder

HYGGELIG & FAMILIEVENLIG BONDEGÅRDSom noget HELT nyt er vi begyndt at afholde events for private børnefamilier. Det er udfordrende og hamrende sjovt.

Oktober 2015 opstartede vi et Halloween Event, hvor vi lavede græskarmænd, pyntede græskar cupcakes, gik i fakkeltog ned til vores lille sø, hvor vi stødte på den “Døde Skrædder”.

Han led en frygtelig skæbne og går igen her på stedet… Han fortalte sin grufulde historie imens vi spiste afrevne fingre … GYSS… Vi kørte hjem i traktor og vogn langs fakler og græskarmænd med lys i.

Godt hjemme igen indtog vi græskarsuppe og de fint pyntede Halloween Cupcakes.

Ved juletid finder vi julemanden nede i Troldeskoven

Julemanden deler godteposer ud til alle de SØDE børn, der har skrevet ønskesedler. Julemanden kører os hjem i traktor og vogn til Bedstemor Ann, hvor vi fodrer dyrene udenfor, inden vi går ind og spiser risengrød.

Bagefter rider vi indenfor i den julepyntede ridehal, rundt om juletræet, forbi julemandens kane med rensdyr og kigger/ fodrer dyrene derovre. Dagen afsluttes med, at vi spiser julekage og drikker saftevand.

Find julemanden hos Bedstemor Ann

Når I ankommer hos Bedstemor Ann, samles vi på gårdspladsen. Hunden ”Prop” står og tager imod os i sin hundegård. ”Prop” får leverpostejshapsere, imens I gør Jer klar. Nogle skal lige ind og tisse af, andre skal ind og have overtrækstøj / regntøj, huer og vanter på. Vinterstøvler / gummistøvler med tykke sokker er en god ide.

Billetter til ”Find Julemanden”: 75 kr. pr. person

Børn under 1 år: GRATIS

Når børnene har udfyldt deres ønskesedler, går I samlet ned og finder julemanden i Bedstemor Ann’s Troldeskov. Han BURDE hjælpe med at rydde op og gøre julefint…. MÆEN …. Han ligger nok og SNORKER i rådyrenes foderhus… Så bliver børnene nødt til at vække ham, evt. med en julesang… Så bliver han glad.

Hvis I afleverer Jeres ønskeseddel til ham, giver han en godtepose. Julemanden er VILD med ønskesedler…

I tager julemanden med hjem til Bedstemor Ann, så han kan få sin julegrød oppe på loftet. Men inden han får sin grød, går vi en runde og fodrer dyrene… Når man bor på en bondegård, skal man sørge for at ALLE dyrene får mad først. Der vil være mulighed for at tilkøbe rideture 2 gange rundt om juletræet for 20 kr.

Dagen afsluttes med at julemanden kører traktortur ned over gårdens marker: 10 kr. pr. person

  • ”Find Julemand” m. godtepose
  • Fodring med Julemanden
  • Risengrød m. kanelsukker og smørklat
  • Saft, kaffe, varm cacao, gløgg eller the
  • Rideture rundt om juletræet
  • Traktortur
  • Julekage med æble og kanel

Tilmelding og evt. bestilling af juletræ: senest 3 dg. i forvejen på mail : bedstemorann@mail.dk eller sms : 23 70 50 34.

Vi kvitterer når vi har modtaget Jeres bestilling.

Bestilling

Bedstemor Ann´s Besøgs Bondegård ApS
Ll Fjellenstrupvej 25
3250 Gilleleje

Tlf: 23 70 50 34
Mail : bedstemorann@mail.dk

Påske

Påsken nærmer sig, og rygterne fortæller, at Påskeharen er på trapperne, og at den vil invitere til påskeharefest i vores troldeskov.

​Den vil pynte skoven med chokoladepåskeharer og balloner. Vi vil også kigge på kyllinger inde i ægget, høre dem hakke og pippe i rugemaskinen…Man er velkommen til at spise medbragte madpakker i vores opvarmede spisestue, hvor der er fri kaffe, the, cafe latte, Capucino, osv. + saft til børnene.

Vi bager også troldekage og chokoladekage, hvis I har lyst. Drikke og kage er uden beregning = gratis.

Vi har 3 lækre toiletter + 2 puslepladser… tørreskab og tørretumbler. Ekstra tøj / flyverdragter / fodtøj hvis det kniber. 1 Barnevogn og 1 klapvogn er også på lager. Mikroovn til at varme mælk og babymad.

Fastelavn

..blev der slået katten af tønderne ovre i ridehallen, som var pyntet med balloner, serpentiner og farvet lys. Tønderne var genstridige, og vi måtte invitere forældrene med på løjerne…​

Booking

AFTAL ET BONDEGÅRDSBESØG


I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores besøgsgård eller for at aftale et bondegårdsbesøg – enten som familieudflugt eller med institutionen. Vi ser frem til at høre fra dig!