Julekage

OPSKRIFT


Sådan gør du

Æg og sukker piskes sammen.

Så tilsætter man de revne æbler. Mel, vanillesukker, bagepulver og kokosmel blandes, og så rører man det forsigtigt i. Den smeltede margarine røres i til sidst.

Dejen fordeles i en stor bradepande og drysses så med kanelsukker og kokos.

Kagen bages ved 200 grader i varmluftovn.

God fornøjelse
Hilsen Bedstemor Ann.

Ingredienser


400 g. margarine smeltes og stilles til afkøling


400 g. sukker


6 stk. æg


500 g. æbler u. skrog rives


400 g. mel


1 spsk. vanillesukker


1 spsk. bagepulver


200 g. kokosmel

Booking

AFTAL ET BONDEGÅRDSBESØG


I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores besøgsgård eller for at aftale et bondegårdsbesøg – enten som familieudflugt eller med institutionen. Vi ser frem til at høre fra dig!