Chokoladekage
OPSKRIFT
Sådan gør du
Ingredienserne hældes i skålen i nævnte rækkefølge.
Til sidst foldes tingene sammen med stor dej skraber. Lad dejen hvile i 5 min. og rør en sidste gang, inden den hældes i bradepanden.
Bages ved ca. 200 grader i ca. 55 min.
Afkøles og så kommes der glasur på.
God fornøjelse.
Hilsen Bedstemor Ann.
Ingredienser
600 g. Mel |
600 g. Sukker |
100 g. Kakao, el. 2 Dl. |
150 g. Olie |
½ L. Kærnemælk |
½ L. Ymer |
2 tsk. Natron |
2 tsk. Bagepulver |
2 tsk. Vanillesukker |
Booking
AFTAL ET BONDEGÅRDSBESØG
I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores besøgsgård eller for at aftale et bondegårdsbesøg – enten som familieudflugt eller med institutionen. Hold øje med drop in dagene her. Vi ser frem til at høre fra dig!