Udflugt for børnefamilier

PERFEKT UNDERHOLDNING FOR BØRN

Velkommen til Bedstemor Ann’s Besøgsbondegård!

Her har du mulighed for at arrangere en rigtig familieudflugt.

Vi tilbyder en masse forskellige aktiviteter til jer som familie. Vi har underholdning for børn, så de får en sjov og oplevelsesrig dag. Vi er beliggende i Gilleleje nær Gribskov i Nordsjælland, men vi har besøgende fra hele Sjælland.

Du og familien kan komme de dage, der annonceres på vores Facebook-side, eller som du finder under vores vigtige datoer. Her vil der dog også være andre gæster på bondegården.

Du kan også invitere familien, vennerne, mødregruppen eller noget helt andet og så have bondegården for sig selv. Så skal du bare aftale det med os på forhånd.

Ideel underholdning for børn

Vi holder ofte arrangementer såsom børneunderholdning til fastelavn, halloween eller påsken, hvor påskeharen kommer på besøg.

Derudover er mulighed for familieudflugt i eksempelvis efterårsferien og vinterferien, når I har fri.

Der er naturligvis også juleunderholdning i december måned, hvor julemanden kommer på besøg.​ Ved familieudflugt til vores bondegård tilbyder vi underholdning af børn i form af dyreguide, hjemmelavet kage og saft, ponyridning, traktorture og meget andet.

Book din familieudflugt i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os på SMS for at høre mere om vores underholdning for børn, eller for at bestille din familieudflugt.

Vi kan være svære at få fat på, hvis du ringer. Vi synes, det er uhøfligt at tale i telefon, når der er gæster på gården.

I fortjener nærvær, når I nu har afsat dagen til en familietur med hygge og afslapning.

SMS på 23 70 50 34
Skriv til os

Booking

AFTAL ET BONDEGÅRDSBESØG

I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores besøgsgård eller for at aftale et bondegårdsbesøg – enten som familieudflugt eller med institutionen. Hold øje med drop in dagene her. Vi ser frem til at høre fra dig!